В Україні скоротили виробництво найбільш споживаних продуктів. Так менше почали виробляти ковбаси, молока та олії, пише “Агро-Центр”.

В порівнянні з липнем виробництво ковбаси скоротилося на 58%, молока виготовили на 17,7% менше, обсяги виробництво олії зменшилися на 51,3%. Разом з тим, виготовлення кондитерських виробів виросло на 1,7%. У січні-травні 2018 року в України виготовили на 2,6% більше шоколадних цукерок, ніж у відповідний період попереднього року.

Данні Держстатистики показують, що лише за п’ять місяців поточного року виробники виготовили 20 тисяч тонн шоколадних цукерок, що на 2,6% більше, ніж у січні-травні 2017 року.

Якщо Ви знайшли помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!