То буде гаряча вода у Володимирі чи не буде? Чекаємо 17.00!

26.04.2016 | Новини

Переглядів: 0

Як ми вже повідомляли на щотижневому брифінгу міський голова Петро Саганюк повідомив, що до Великодня гаряча вода подаватиметься в оселі городян щодня, а після свят – кілька днів на тиждень. Ще рано говорити які це будуть дні чи години, це мають вирішити на ПТМ «Теплокомуненерго», попередньо вивчивши пропозиції городян.

Проте, не пройшло і кілька годин, як начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва міськвиконкому Віктор Фіщук у телефонному режимі повідомив нам, що гарячої води у Володимирі може і не бути.

«І все тому що головний інженер ПТМ пан Жук блокує роботу по запуску котелень. Наряд допуску до роботи відповідних осіб Жуком не підписаний і, мотивуючи цим, він погрожує притягнути до відповідальності майстрів та операторів у разі пуску котелень без цього документу. А майстри пояснюють що технічно не можливо за дуже короткий проміжок часу нагріти необхідну кількість води та вчасно подати її в оселі городян. Отож, хто зна чи буде гаряча вода сьогодні о 17.00» – розповів начальник управління.

Ми зв’язалися із головним інженером ПТМ «Теплокумуненерго» Ярославом Жуком, аби почути його коментар стосовно ситуації, що склалася.

– Згідно чинного законодавства на котельнях має працювати спеціально підготовлений персонал. Директор нашого підприємства підготувала наказ, а я написав свої зауваження щодо цього документу, де сказано, що на даний час не має у достатній кількості персоналу для того щоб безпечно експлуатувати котельню, – пояснив нам Ярослав Іванович. – Ми сьогодні все запускаємо, а завтра, якщо доберуть людей, то буде все добре, а якщо не доберуть, то не знаю що будемо робити. Нам не вистачає 10 чоловік. На даний час усі котельні запущені, уже набирається вода, о 17.00 плануємо подати її в оселі городян. Тобто, на теперішній час жодних технічних питань не постає, виникають питання чисто організаційні, які стосуються підбору персоналу. На Старицького, Поліської Січі, Академіка Глушкова котельні уже запущені, так само працюють котельні № 146, 106, 103, запускаємо котельні по вулиці Шевченка. 

Тепер залишається дочекатися 17.00 аби отримати відповідь на запитання: чи буде гаряча вода в оселях володимирчан?

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини