У Володимирі-Волинському обрали “Княжну Володимира”

09.03.2019 | Новини

Переглядів: 22

Свято краси і грації, на якому було обрано найкрасивішу дівчину княжого міста, відбулося учора у районному будинку культури. «Княжна Володимира – 2019» – саме так називався конкурс, організований управлінням освіти, молоді та спорту міськвиконкому та  ГО «Creative Studio» – Оленою ОМЕЛЮХ та АНАСТАСІЄЮ АЗАНОВОЮ. “Хрещеною мамою” цього дивовижного прекрасного свята є викладач педколеджу ім. Кримського  Тамара КАРПУК, котра ще у 1998 році вперше показала місту, що у ньому живуть найпрекрасніші та найчарівніші дівчата.

Варто зазначити, за тиждень до початку заходу в Інстаграмі було оголошене інтернет-голосування, де кожен охочий міг віддати свій голос за претендентку, яка найбільше  сподобалася. На сам захід завітало чимало людей, тому зал був заповнений вщент. У кожної учасниці була своя група підтримки. Найсильнішою, судячи з оплесків та вигуків залу, –  в Ірини Гонтарук.

До складу журі увійшли представник меблевого підприємства «БРВ Україна» Максим КЛИМЮК, помічник нардепа Ігоря Гузя Борис КАРПУС, режисерка народного аматорського театру «Різнобарв’я» Лариса ПОЛОВНЬОВА,  засновниця модельного Луцького модельного агентства «MZM Models» Марина ЗАНЮК, засновниці Львівської дитячої модельної школи «T mini models», Оксана та Світлана ПАВЛЮК, майстер спорту з легкої атлетики Вадим КРАВЧУК, засновниця конкурсу краси у Володимирі-Волинському Тамара КАРПУК та представниця ПП «Універсам» Юлія ГАЛІДА. Ведучий свята – очільник відділу культури міста Роман ВІСЛОБОКОВ.

Програма тривала понад чотири години. У перерві глядачі мали можливість не тільки випити кави. А й віддати свої симпатії одній з учасниць, а також взяти участь у розіграші жіночої сумочки, власницею якої, до речі стала Катерина Міщан.  Розважали гостей заходу учасники та переможці шоу «Битви талантів» Ліна Ткачук, Олександр  Чишій, гімнастки, учасник танцювального клуб «My Jump Danсe School» Ярослав Стоянович та заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець.

Розпочався конкурс із представлення учасниць, де кожна розповіла про себе та свої уподобання. Хореографічна композиція від Анни Кондисюк, виконана претендентками на корону та переможцем першого сезону «Битви талантів» Сергія Лященка не могла залишити байдужими не тільки журі, а й глядачів, котрі гучними оплесками у залі дали зрозуміти, що вона їм сподобалась. У конкурсі ораторського мистецтва, до якого підготувала дівчат  Тетяна Дьоміна, звучали промови відомих жінок світу, зокрема Маргарет Тетчер, Матері Терези, Індіри Ганді…

Якою повинна бути сучасна ділова жінка, – журі та глядачі мали можливість побачити під час дефіле учасниць у вбранні від магазину «Леді бос». Найсексуальнішим та найпривабливішим, зокрема  для чоловічої половини залу, став конкурс красунь у чудових купальниках від відомої волинської майстрині Юлії Слюсарук.

Ну, і найвишуканішим та найелегантнішим було дефіле панянок у вечірніх сукнях.

Після довгих дебатів у суддівській кімнаті, розпочалося нагородження переможниць. Так, у номінації «Привабливість Володимира» перемогла Ліліана Панасевич. «Усмішкою Володимира» стала Діана Патроняк. «Елегантність» – Ірина Грабовська, «Грація» – Крістіна Самчук, «Оригінальність» – Адріана Петрук, «Фотогенічність» – Катерина Гребеник», «Красномовність» – Ірина Гонтарук, «Вишуканість» – Ольга Карпук, «Артистичність» – Аліна Ярмолюк.

У номінації «Інтернет симпатія» перемогу здобула Крістіна Самчук. Приз глядацьких симпатій та корону «Княжни Володимира» отримала Ірина Гонтарук.

   Запрошення від власниці Луцького модельного агентства MZM Models» Марини Занюк усі учасниці конкурсу отримали запрошення на майстер-клас. Оксана та Світлана Павлюк для себе виділили найхаризматичніших, найтендітніших та найвишуканіших і запросили до своєї модельної агенції  Діану Патроняк та Ірину Гонтарук.

 

 

    

 

  

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини