Посварився з дружиною, вийшов з машини і не повернувся

04.12.2017 | Новини

Переглядів: 1

Відвідування 12 листопада заручин у селі Риковичі Іваничівського району для родини Юсковець завершилися сімейною сваркою по дорозі додому в село Туропин Турійського району.

2 грудня до Володимир-Волинського відділу поліції звернулася дружина зниклого Юсковця Ігоря Георгійовича Світлана Андріївна, котра повідомила, що в автомобілі, яким подружжя поверталося додому із гостини, виникла сварка, під час якої захмелілий Ігор Георгійович вийшов із авто поблизу села Бубнова Володимир-Волинського району. З того часу він не з’являвся ні в Березному Рівненської області, де проживав, ні в селі Туропин, за місцем проживання  заявниці.

Юсковець Ігор Георгійович народився 18.05.1963 року у місті  Березне. До зникнення  проживав за адресою: місто Березне, вулиця Корецька, 28.

Прикмети зниклого: ріст 175-180. Міцної статури, волосся чорне, мав вуса. Був одягнутий у  новий одяг:  стьобану куртку темно-синього кольору, класичного крою костюм синього кольору, голубу сорочку, червоний галстук та нові зимові черевики чорного кольору. 

Усім, хто володіє інформацією про місце перебування зниклого чоловіка, прохання повідомити  на «102» або найближчий відділ поліції.

 

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини