Довгоочікуване мешкання для родини Марходеїв

22.09.2017 | Новини

Переглядів: 0

Родина Марходеїв, про яку неодоразово писало наше видання, нарешті отримала ордер на нове помешкання. Нагадаємо,  сім’я виховує трійко дітей, одне з яких – з особливими потребами. Квартира, у якій проживають, знаходиться на п’ятому поверсі і має 12 квадратних метрів. Тож немає потреби переповідати, як їм живеться, зважаючи на хвору дівчинку. Насамперед, нове мешкання стало подарунком для неї, бо тепер їй не потрібно буде докладати неабияких зусиль для того, щоб піднятися сходами.

Однак, заселитися Марходеї зможуть не скоро, бо спочатку потрібно облаштувати квартиру. А це все потребує чималих коштів. Зважаючи на те, що майже усі вони йдуть на хвору дитину, та й нещодавно сам Павло переніс захворювання, на лікування якого збирали усім миром, ремонт може затягнутися надовго. Але родина не переймається, і радіє новій оселі, і тому, що з часом вони все ж таки в’їдуть у неї. Головне, що вона у них тепер є. А ремонт зробиться, неодразу, але зробиться. Вже зголосилися допомогти з ним директор ЖЕКу Ігор Вишневський, протоієрей, голова правління Володимир-Волинського міського благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі» Микола Гінайло, депутат міської ради Максим Климюк, котрий завжди підтримав родину і сприяв отриманню нового мешкання. Цього дня він приїхав привітати Марходеїв з цією приємною нагодою, і пообіцяв і надалі допомагати у вирішенні нагальних питань.

Павло Марходей з дружиною Іриною щиро вдячні усім, хто підтримує їх та допомагає. Зокрема, міському голові Петру Саганюку, директору ТЗоВ  “Гербор Холдинг” Олегу Борбелюку, Володимир-Волинській міськрайонній спілці афганців та спілці Чорнобильців, депутатам міської ради, членам громадської ради при міськвиконкомі, журналістам за інформаційну підтримку, а також усім небайдужим людям, які не залишаються осторонь і з розумінням ставляться до їхніх  проблем.

 

 

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини