Госпітальна рада рекомендувала голові ВОДА звернутися до МОЗу щодо присвоєння Володимир-Волинській лікарні статусу опорної

20.04.2021 | Новини

Переглядів: 2

Обласна Госпітальна рада підтримала успіхи та перспективи нашого ТМО і рекомендувала голові Волинської ОДА звернутися до Міністерства охорони здоров’я України, щоб присвоїти Володимир-Волинській лікарні статус опорної. Про це йдеться на сторінці Ігор Пальонка – голова Володимир-Волинської територіальної громади.

“Над цим працювала велика команда людей на всіх рівнях, далі – затвердження у МОЗі. Під час візиту до першого заступника Міністра охорони здоров’я спільно з народним депутатом та очільницею ТМО у лютому, обговорювали саме питання надання статусу опорності, що для нас є принципово важливим. Тоді ми отримали рекомендації щодо розробки пакету необхідних документів і щире запевнення в тому, що ми таки варті того, щоб отримати цей статус. Вдячний кожному, хто вірить у цю справу і працює задля її втілення! Ми варті кращого медичного обслуговування”, – йдеться у дописі.

Крім того, варто зауважити, чимало зусиль для надання статусу опорної лікарні доклала генеральна директорка Володимир-Волинського ТМО Тетяна Ващук, яка особисто зверталася до президента по цьому питанні, двічі їздила в МОЗ, саме вона знайшла контакти у Волинській ОДА, щоб відповідне рішення було прийняте Госпітальною радою. І найголовніше, за її керівництва заклад взяв курс на повне переформування. Так, за останній рік у лікарню прийшло працювати понад десять молодих спеціалістів, деякі отримали службове житло, також було придбано чимало обладнання, відбулася перекваліффікація молодих фахівців на затребувані спеціальності. Є повне взаєморозуміння з управлінням охорони здоров’я та налагоджена тісна взаємоспівпраця із заступником губернатора Людмилою Тимощук.

Залишається сподіватися, що Володимир-Волинська лікарня незабаром стане опорною.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини