Керівництво області переконане, що в Устилузі вдалося стабілізувати ситуацію

28.11.2016 | Новини

Переглядів: 0

В Устилузі дещо стабілізувалась ситуація з чергами авто. Про це йшлося 28 листопада під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації.

Як повідомляє видання VIP, губернатор Волині Володимир Гунчик зауважив, що так звана операція «шатун» активно продовжує діяти в Україні.

«Є дуже багато політиків, політичних сил, які продовжують активно працювати всередині. І справді, деколи загроза ззовні видима стає небезпечнішою, ніж загроза всередині», – підкреслив він і додав, що має на увазі події, які відбувалися з 19 до 22 листопада в Києві.

Неспокійно було й на Волині. Так, непроста ситуація склалася на двох митницях. Зокрема, обласні чиновники на вихідних вирішували проблему на Устилузі.

«Складається враження, що в нас немає війни, немає проблем інших, є тільки проблема затаритися контрабасом і скоренько проскочити», – заявив Гунчик.

Нагадаємо, що в суботу, 26 листопада поліція зняла свій пост в митно-сервісній зоні, тож всі водії на автівках з іноземною реєстрацією ринули в місто.

«Буквально за годину місто було переповнене, всі дороги перекриті. І це викликало незадоволення місцевого населення», – розповів голова ОДА.

До вирішення проблеми залучили громадськість, силовиків. Створили оперативний штаб, який очолили міський голова, голови райдержадміністрації і райради.

За словами Гунчика, в результаті вдалося забезпечити порядок та уникнути внутрішніх протестів, адже «транзитників» поступово витіснили з міста і перемістили в митно-сервісну зону.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини