Медики Володимира, які задіяні у боротьбі з коронавірусом, отримали доплати до зарплати

21.04.2020 | Новини

Переглядів: 0

Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання на час карантину встановило доплати до заробітної плати для медичного персоналу, задіяного в боротьбі з COVID-19, на що було виділено 140,7 тисяч гривень з міського бюджету. Отримано і перший транш від НСЗУ в розмірі 4 мільйони 461 тисяч 740 гривень, з яких 2 мільйони 750 тисяч гривень спрямують на виплату авансу медикам за квітень. Йдеться на сайті міської ради.

Із міського бюджету доплати за березень отримали всі працівники приймального, інфекційного відділень, а також відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Це стало суттєвим кроком для підтримки людей, які працюють в епіцентрі надання допомоги мешканцям міста.

Для сімейних лікарів і медсестер первинної ланки, які працюють у “КП “Володимир-Волинський ЦПМД” є можливість та ресурс “простимулювати” медиків за рахунок фінансів НСЗУ, із яких вони отримують кошти на оплату праці.

Окрім виплати авансу, видатки з першого траншу Національної служби здоров’я України підуть на поточні видатки – придбання пального, харчування, медикаменти тощо.

Нагадаємо, що Володимир-Волинське ТМО уклало договори на 14 пакетів послуг на загальну суму 48,016 мільйонів гривень.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини