Микола Юнак: “Міський голова привітав мене першим”

08.04.2020 | Новини

Переглядів: 27

   У ЗМІ вибухнув скандал навколо святкування дня народження підприємця з Володимира-Волинського Миколи Юнака під час карантину, на якому, ніби побувало півсотні осіб, серед яких рідні хворої на коронавірус. Першим виданням, яке опубілікувало дану інформацію, – “Княжий Град”.

  У коментарях під матеріалом Микола Петрович повідомив, що серед тих, хто його привітав, був міський голова Петро Саганюк, який  завітав до нього в офіс. Свої слова він підтвердив «ВолодимирМедіа» та представникам поліції, наголосивши, що першим гостем став саме очільник міста.

   Разом із тим виданню стало відомо від інсайдера про те, що у лікарню учора, 7 квітня, звернулася посадовиця, яка є наближеною особою до міського голови, з малолітньою дитиною, у якої була температура. Користуючись службовим становищем, без направлення сімейного лікаря наполягла на проведення тестування на короновірус. Медики були змушені одягати захисні костюми, яких і так обмаль, та робити ПЛР-тест (полімеразна ланцюгова реакція). Якими є результати  – наразі невідомо.

Якщо це правда, досить дивною є реакція самої посадовиці. Адже дитина знаходиться на карантині й не контактувала з хворими особами, а також не була за кордоном. Чому одразу підозра на короновірус? Адже це може бути грип чи ГРВІ. Чи є підстави для побоювання? Залишається сподіватися, що тести виявляться негативними і наявність вірусу не підтвердиться.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини