На Волині ліквідували міжнародний канал контрабанди екстазі

07.06.2019 | Без категорії

Переглядів: 0

На міжнародному пункті пропуску «Ягодин» увагу митників привернув дитячий електричний мопед рожевого кольору. Йдеться на  Zik.

Його серед особистих речей, складених у вантажному відсіку автомобіля, смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» ввозив громадянин України, – повідомили у ГУ ДФС в області.

Під час митного огляду іграшки у її конструктивних порожнинах було виявлено далеко не дитячу забавку: у шістьох поліетиленових пакетах із застібками були спаковані чорні гумові рукавиці. А в них – загалом 4457 штук пігулок особливо небезпечного наркотичного засобу амфетамінового ряду – екстазі.

За подальше розслідування справи про контрабанду пігулок терміново взялись правоохоронці. Фахівці СБУ у Волинській області відкрили провадження за ст. 305 Кримінального Кодексу України. Зрештою, спільна скоординована операція щодо блокування каналу постачання для продажу в Україні особливо небезпечних наркотиків завершилась затриманням групи зловмисників в Одеській області.

До слова, вартість на «чорному ринку» виявленої волинськими митниками партії екстазі фахівці оцінили у понад 1,3 млн гривень.

 

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини