На Волині відбудеться фестиваль бороди

02.07.2016 | Без категорії

Переглядів: 0

Луцьких чоловіків запрошують «вивести бороду в люди», облагородити її, створити новий імідж та стати першим бороданем міста на заздрість іншим мужнім бороданям.

Про це у Facebook інформує Юлія Євпак – голова ГО “Інститут волонтерства та громадської співпраці”

Активістка пише, що наше місто проведе такий фестиваль наступним після Києва, Львова та Закарпаття. Він відбудеться вперше, всіх охочих бороданів кличуть відпочити та набратися гарного настрою.

«Київ, Львів та Закарпаття вже обрали найкращих бороданів. Луцьк – наступний. Бородаті красені, готуйтеся!))) Всі, хто не має бороди, приходьте просто відпочити та набратися гарного настрою!» – йдеться у дописі.

Фестиваль «Борода Фест» відбудеться 9 липня у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Захід триватиме з 12 до 21 години. У програмі свята – «бородаті» конкурси та розваги, смачна їжа й барбер-шоу.

І основне – «борода рятує»: виручені під час заходу кошти будуть використані на дофінансування табору психологічної реабілітації підлітків із Волинської області, чиї батьки захищають нашу Батьківщину на Сході України.

Організатори: ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці», барбер-салон «Fashion man».

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини