Новини до кави

11.11.2016 | Без категорії

Переглядів: 0

Невідомі факти про переможену Хілларі Клінтон

Перемога Дональда Трампа прийшла як грім серед ясного неба. І поки люди ворожать, що ж тепер буде далі з США і нашою планетою, ми вважаємо, що варто уважити і суперницю нового президента.

У Фінляндії – шкільна революція. Скасовують шкільні предмети…

У Фінляндії вперше за всю світову історію освіти скасували шкільні предмети та повністю реформували систему навчання.

Давайте допоможемо талановитій землячці потрапити до відбору на Євробачення-2017!

Наша талановита землячка Катерина Рибак намагається потрапити до відбору на Євробачення-2017. Для цього дівчині потрібнанеабияка підтримка.

У Володимирі затримали групу квартирних злодіїв (ФОТО)

Співробітники карного розшуку Головного управління Національної поліції у Волинській області затримали у Володимирі-Волинському чотирьох осіб, яких обґрунтовано підозрюють у скоєнні на території області крадіжок із помешкань громадян.

Кожна родина сплатила за рік зайвих 720 грн. банківської комісії під час оплати комуналки

Антимонопольний комітет повинен оштрафувати комерційні банки, які неправомірно стягували додаткову комісію під час сплати за комуналку, та змусити їх повернути надмірно сплачені кошти людям. Відповідне звернення було направлено до Антимонопольного комітету України, заявив нещодавно Олександр Мазурчак.

На Волині видано майже 20 тисяч посвідчень водія

19 972 – такою є кількість посвідчень водія, виданих відвідувачам сервісних центрів МВС у Волинській області за 10 місяців роботи 2016 року.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини