Офіцер далі веде свій блог

13.02.2016 | Новини

Переглядів: 1

Начальник прес-служби 14-ї ОМБр лейтенанта Влад Якушев після спілкування у Генеральному штабі знову веде свій резонансний щоденник. Зокрема, у своєму блозі на IA ZIK він написав, що тривають пошуки зниклих «бойових» тисяч, про які він раніше згадував і мав через це чимало проблем.

«Знову маю можливість вести свій щоденник. Не буду переказувати всі подробиці цієї історії. Вона вже набула неабиякого резонансу. Якщо у двох словах, то після попередньої публікації «1000» бойових та «Агенти кремля» в мене виникли тимчасові труднощі у спілкуванні з широким загалом. Я вже, грішним ділом, думав, що буду до дємбєля малювати наочну агітацію, та складати інформаційні бюлетені. На щастя, завдяки потужній підтримці журналістів та громадськості я опинився у Києві у самому генеральному штабі».

Далі він коротко розповів про те, як працівники Генштабу організували на своєму сайті онлайн-спілкування, під час якого десяток спеціалістів у різних галузях мали відповідати на запитання, поставлені користувачами мережі.

«Я на власні очі побачив, що лінія дійсно працює. Задум справді прекрасний. Пиши запитання – отримай відповідь. Зручно, швидко… Для мене це було справжнім подарунком, оскільки запитання людей здебільшого співпадали з питаннями, які я привіз з передової. Наразі ж повідомляю вам, що «льод тронулся». Закінчилося з’ясування стосунків і почався діалог. Ідуть пошуки зниклих бойових тисяч, можливості вирішень питань про десятикратний розмір відшкодування за отримані військовими речі, розглядаються інші питання. Про перебіг подій буду повідомляти у наступних блогах»- пише Якушев у своєму блозі.

Нагадаємо, за публікацію у ЗМІ про проблеми з виплатами «бойових» тисяч прес-офіцера 14-ої ОМБр офіцера Якушева перевели з передової й обмежили у спілкуванні з військовослужбовцями, які стикаються з такими проблемами та з журналістами.

Такі дії високопосадовців з Генштабу обурили громадськість, яка влаштувала флеш-моб на підтримку Влада.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини