У Володимир-Волинській міській раді зникли оригінали рішень 34 сесії міськради

13.04.2021 | Новини

Переглядів: 0

У міській раді загубили оригінали рішень міської ради сьомого скликання 34-ї сесії. Про це стало відомо на оперативній нараді у міського голови.

Рішення, проколи погоджувального засіданння ради, результати поіменного голосування сесії та протоколи сесії, затвердження, депутатські запити разом із заявами жителів міста щодо земельних та інших питань, словом, усе, що виносилося на розгляд 34 чергової сесії міськради, яка відбулася у вересні, якимось чином зникло. Ситуація набула розголосу після того, як до міської ради звернулася жителька міста за копією рішення. Тоді й з’ясувалося, що жодного документа, який розглядався на сесії, не має у паперовому вигляді.

“Усі документи є на сайті міськради, але їх немає в оригіналі. Це ганебно для міста обласного підпорядкування, і є неприпустимим. Зазначу, на розгляд депутатів виносилося 35 питань. Винні понесуть покарання”,- зазначив міський голова Ігор Пальонка.

Ще такого казусу за історю існування міської ради не було. Це не одна заява, а чимала тека, до якої підшиваються усі документи, що стосуються 34 сесії міськради. Залишається сподіватися, що вони знайдуться. Дано доручення керуючої справами міськвиконкому Ірини Лошенюк щодо створення комісію по перевірці усіх документів.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини