У Володимирі-Волинському представили нового прокурора

20.12.2019 | Новини

Переглядів: 19

20-го грудня у приміщенні Вололимир-Волинського виконавчого комітету відбулося представлення нового керівника Володимир-Волинської місцевої прокуратури. Ним став Олександр Бабенков, колишній головний прокурор з Ковеля. Пише БУГ.

Представляти нового очільника місцевої прокуратури приїхав головний прокурор області Тарас Безрукий. 

Також були присутні представники влади Володимира-Волинського та Нововолинська, керівники місцевих правоохоронних органів.

Під час представлення розповіли, що Олександр Бабенков досвідчений працівник, який почав працювати в прокуратурі ще у 2005 році.

“Під час перебування на посаді керівника Ковельської місцевої прокуратури йому вдалося добитися позитивних зрушень з усунення злочинності у регіоні. Це вплинуло на призначення його на посаді вашому регіоні”, – сказав Тарас Безрукий.

За словами Безрукого у регіоні, підконтрольному Володимир-Волинській місцевій прокуратурі, сьогодні спостерігається ріст рівня злочинності.

Нещодавно у Нововолинську було проведено заходи з затримання групи осіб, що розповсюджували наркотики та інші затримання, але це заслуга обласних правоохоронців. Попередньому керівництву не вдалося досягнути очікуваних результатів”, – зазначив головний прокурор області.

Він розповів, що боротися потрібно з незаконним обігом підакцизних товарів, контрабандою наркотиків, корупцією, гральним бізнесом, ввезенням товарів без сплати мита та ін.

Олександр Бабенков подякував за довіру. “Сподіваюсь, буду здатний виконувати покладені функціі. Ми виконаємо поставлені завдання і зможемо покращити роботу у всіх напрямках діяльності”, – зазначив він.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини