Устилузькі підприємці сплатять майже 60 тисяч гривень штрафів

26.07.2017 | Новини

Переглядів: 1

Як повідомляє прес-служба Волинської ДФС, в ході проведення фактичних перевірок приватних підприємців, котрі здійснюють діяльність у місті Устилуг у сфері реалізації підакцизної продукції, за виявлені порушення застосовано 59 тисяч гривень штрафних санкцій.
Підприємці, котрі реалізують алкогольні напої і тютюнові вироби, допускають неоприбуткування готівкових коштів, порушення касової дисципліни та готівкового обігу і мають незареєстрованих найманих працівників, – у цьому в ході перевірок переконалися представники спеціально створеної робочої групи з числа фахівців ГУ ДФС у Волинській області, що досліджує дотримання законодавчих норм у сфері реалізації підакцизної продукції.
Фіскали закликають усіх громадян: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо зателефонувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини