В одному з сіл Володимир-Волинського району намагалися викрасти автомобіль

22.02.2021 | Новини

Переглядів: 0

Поліцейські затримали зловмисника, який намагався незаконно заволодіти автомобілем. Інцидент трапився у селі Тишковичі Володимир-Волинського району. Угонщика затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 21 лютого, до поліції звернувся 40-річний мешканець Володимир-Волинського району й повідомив, що невідомий намагався викрасти його транспортний засіб.

Авто Renault Kangoo знаходилось в незамкненому гаражному приміщенні на приватній території заявника. Зловмисник проник туди незаконно. Завершити вчинення злочину йому перешкодив власник автомобіля.  

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець Нововолинська.  

Як з’ясували слідчі, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки з проникненням. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі клопотатимуть про обрання зловмиснику запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває триває.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини