Вокальний конкурс “Голос громади” відбувся у Зимне

27.10.2019 | Без категорії

Переглядів: 6

У селі Зимне відбувся пісенний конкурс «Голос громади», організатором якого є керівник ГО «Нова ідея» Ярослав КОНДИСЮК. Захід покликаний об’єднати ОТГ Волині та показати, що у громадах є співочі юні таланти.

Головний приз, за який боротимуться учасники семи громад, – 10 тисяч гривень та поїздка до львівського аквапарку. До слова, у Львів вирушить увесь клас, у якому навчається переможець. Вікова категорія юних талантів, 11-15 років.

У складі журі засідали начальник відділу культури і туризму міськвиконкому Роман ВІСЛОБОКОВ, – голова журі, керівник молодіжної ГО «Реверс», депутат міськради Максим КЛИМ’ЮК та очільниця Центру культури та дозвілля Зимнівської ОТГ Людмила ОЦАЛЮК. Ведучий конкурсу Дмитро ТЕРЬОХІН.

На сцені будинку культури виступили дев’ять учасниць (чомусь хлопців не було): Ольга Луцюк, Катерина Киричук, Каріна Козачук, Дарина Коханська (Льотниче), Віра Легкобит (Селець), Христина Хомюк, Христина Кравчук (Микуличі), Яна Бенько, Анна Хільчук  (Поничів). Репертуар був здебільшого патріотичним. Дівчатка викладались на повну.

В результаті, журі обрало переможниць, які продовжать участь наступних етапах. Так, ними стали Ольга Луцюк, Яна Бенько та Дарина Коханська. Голова журі Роман Віслобоков привітав дівчаток з перемогою та дав професійні поради усім учасницям конкурсу.

Наступний етап відбудеться у Любомльській ОТГ. Насамкінець, варто додати, захід відбувся у Зимнівській ОТГ, однак чомусь конкурсантів з Зимне не було. Ніхто не хоче до аквапарку? Чи комусь зайві 10 тисяч гривень?  Чи немає талантів? Як показали попередні конкурси, є. Та чомусь сельчани проігнорували його. Хоча, як зазначив голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик, головне, – захід відбувся, і взяли у ньому участь діти громади. У свою чергу він подякував його організатору, членам журі, спонсорам та усім, хто відгукнувся й допоміг у його проведенні.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини