Володимир-Волинське відділення ПриватБанку проводить щотижневі екскурсії для дітей

26.09.2017 | Без категорії

Переглядів: 0

ПриватБанк відкриває двері школярам, які хочуть побачити роботу фінансової установи зсередини. У відділеннях банку постійно відбуваються екскурсії для дітей. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Юрбою дітей у відділенні ПриватБанку вже нікого не здивуєш. У рамках освітньої програми ЮніорБанку малечу навчають фінансовій грамотності і показують роботу відділень. Діти можуть відчути себе працівниками банку, навчитися користуватися пристроями та механізмами, вживу побачити, як працюють прилади для рахування та перевірки грошей, пише “Волинська правда”.

“Екскурсії у відділення банку – це можливість для дітей зрозуміти, як працює фінансова установа та чим займаються працівники ПриватБанку. Можливо, для когось це стане стимулом для вибору майбутньої професії”, – зауважила керівник напрямку “ЮніорБанк” на Волині Наталія Лукасюк.

  До слова, екскурсії безкоштовні та відбуваються регулярно. Так, відділення ПриватБанку у Володимирі-Волинському запроваджує щотижневі дитячі дні відкритих дверей по четвергах. Екскурсії користуються популярністю серед малечі, адже краще один раз побачити, ніж кілька разів почути.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини