Володимир-Волинськтеплоенерго встановило обладнання для автоматичного регулювання температури теплоносіїв

19.01.2021 | Новини

Переглядів: 0

Силами комунального підприємства «Володимир-Волинськтеплоенерго» було встановлено високотехнологічний електронний регулятор з цифровим інтерфейсом ECL Comfort данського виробництва на Центральному тепловому пункті №1, що розташований на вулиці Ковельській, 136-К. Йдеться на сторінці Комунальне підприємство “Володимир-Волинськтеплоенерго”.

Автономне функціонування регулює температуру теплоносія в системах опалення залежно від температури повітря на вулиці та гарячої води. Для втілення заходів з енергозбереження на трубопроводах було змонтовано регулювальні триходовий та двоходовий клапани, а також автоматичний регулятор перепаду тиску.

Для надання якісних послуг населенню також встановлено насос із частотним регулюванням італійського виробництва, який забезпечує циркуляцію теплоносія в системі централізованого опалення, сприяє економії електроенергії та дозволяє уникнути різких змін тиску у мережі.

Варто зазначити, завдяки втіленим заходам відбувається автоматичне регулювання температури теплоносія споживачам послуг у 12-ти багатоповерхових житлових будинках міста, дошкільному навчальному закладі та інших об’єктів по вулиці Ковельській, яким здійснюється надання послуги теплопостачання з цього центрального теплового пункту.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини