Володимир-Волинський відвідав представник Мінцифри

20.11.2021 | Новини

Переглядів: 0

19 листопада у Володимирі-Волинському перебував з робочим візитом керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Мстислав Банік спільно із заступницею голови ОДА Вікторією Левчук, які відвідали пункт Команди підтримки Дії, що вже два тижні функціонує у центрі масової вакцинації населення.

Їх супроводжували голова РДА Юрій Лобач, його заступники, голова райради Віктор Хиць, міський голова Ігор Пальонка та представники відділів та управлінь районної та міської влади.

Окрім зустрічі з керівництвом міста і району та спілкування з журналістами високопосадовець особисто надав громадянам допомогу: встановив застосунок Дія та показав, як у ньому згенерувати СOVID-сертифікат.

Зокрема, Мстислав Банік поспілкувався з присутніми містянами, які вишикувалися в чергу на вакцинацію. Після цього поцікавилися роботою пункту реєстрації сертифікатів вакцинованих, розповіли як працює Єдиний портал державних послуг Дія, а також зазначив, що надзвичайно важливим є те, що районній та міській владі вдалось створити і забезпечити роботу тієї точки, до якої можуть звернутись усі охочі скористатись застосунком Дія: тут не просто підкажуть, проконсультують, а й нададуть практичну допомогу.

Після цього голови місцевої влади проінформували столичних гостей щодо кількості щеплених, наявності вакцини та роботу пунктів вакцинації.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини