Youtube Rewind: що найбільше дивилися українці у цьому році

07.12.2019 | Новини

Переглядів: 0

Відеохостинг Youtube оприлюднив список відео, які у 2019 році користувалися найбільшою популярністю в Україні та світі.\

Про це повідомляє BBC Україна

Найпопулярніші відео. Україна

Найбільше переглядів в Україні зібрали відео розважальної тематики – пародії, мультфільми та епізоди серіалів.

На цьому тлі тримається дещо окремо фільм російського журналіста та блогера Юрія Дудя “Колыма – родина нашего страха”.

Отже, топ-10 має такий вигляд:

Найпопулярніші музичні відео. Україна

Серед музичних відео в лідерах за популярністю – кліпи українських та російських виконавців. Єдиний західний виконавець що потрапив до топ-10 – Біллі Айліш із кліпом на пісню “Bad Guy”.

Найпопулярніші музичні відео. Світ

Найпопулярніший музичний кліп у світі – відео на пісню “Con Calma” пуерто-риканського співака Daddy Yankee і канадського репера Snow. Кліп вийшов у січні 2019 року і відтоді встиг зібрати понад 1,6 мільярда переглядів.

Авторські відео з найбільшою кількістю лайків. Світ

Відеозаписом, який зібрав найбільше лайків (11 мільйонів), стало відео блогера MrBeast. На ньому він разом з друзями кидаються одне в одного яйцями. Назва відео – “Зробіть це відео найбільш залайканим на Youtube”. Користувачі так і зробили.

Також у лідерах за кількістю лайків – весільне відео блогера PewDiePie (4,7 млн лайків). На його канал підписані понад 102 мільйони людей.

Огляд 2018 року від Youtube став найбільш “замінусованним” – таким, який не сподобався користувачам – роликом в історії відеохостингу.

Попри те, що компанія Youtube змінила підхід до створення Rewind 2019, за перших 13 годин відео набрало понад два мільйони дизлайків.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини