ЗОШ №1 Володимира-Волинського відзначила 80-річний ювілей

15.12.2019 | Новини

Переглядів: 0

13 грудня 2019 року ЗОШ №1 м. Володимира-Волинського відзначила свій 80-річний ювілей. Про це йдеться на сторінці міськради.

З нагоди цієї вагомої події святкова шкільна зала зібрала педагогів, випускників, учнівську молодь, ветеранів педагогічної праці та чимало інших почесних гостей.

Розпочали із перегляду відеофільму про історію навчального закладу. Згадували усіх тих, хто творив шкільну родину – директорів, педагогів, талановитих випускників, адже за 80 років з її стін вийшло багато відомих та знаних людей краю.

За сумлінну працю, високий професійний рівень, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди свята – ювілею Володимир – Волинської загальноосвітньої школи №1 Подяками міського голови відзначено Гоц Катерину – заступника директора з навчально-виховної роботи, Кардаша Петра – вчителя трудового навчання, Католик Людмилу – вчителя музичного мистецтва, Кузьмича Андрія – вчителя фізичної культури, Майоренко Ольгу – вчителя початкових класів.

Подяками голови обласної ради нагороджено Ларису Пасальську та Василя Горбача.

Привітання, що линули сьогодні від численних гостей, перепліталися із музичними і танцювальними концертними номерами у виконанні учнів школи-ювілярки, які гармонійно доповнили святкову атмосферу.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини