Для чого публікувати документи, де немає конкретних даних?

11.10.2018 | Без категорії

Переглядів: 0

За 20 днів до початку роботи сесії на офіційному сайті місцевого органу самоврядування публікуються проекти рішень для ознайомлення громадськості із їх змістом.

Не завжди ця процедура дотримується у Володимир-Волинській міській раді, на що неодноразово  вказується депутатами. Крім того, спостерігається практика, коли рішення, котрі пройшли розгляд профільними комісіями, авторами здіймаються перед початком роботи сесії.

Ознайомившись із проектами рішень, які опубліковані на офіційному сайті Володимир-Волинськоїї міської ради, віднайдено декілька проектів документів, у яких відсутні дані про фізичних і юридичних осіб, під яких власне й готуються  рішення.  Зокрема у проекті рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою та передачу земельних  ділянок  в оренду, постійне користування, припинення дії договорів оренди землі», у додатку «Список  фізичних та юридичних осіб,  яким  затверджується технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок, які передаються  в оренду, постійне користування» відсутні прізвища людей та назви юридичних осіб, власне під яких й готується це рішення.

В іншому проекті рішення «Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) з метою наступної їх передачі  у власність», у Додатку   не вказано жодного прізвища осіб, яким дають дозвіл.

Напрошується питання: для кого та навіщо публікувати подібні документи, коли у них, окрім загальних термінів, переписаних із раніше прийнятих рішень, немає  конкретних даних.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини