У Нововолинську лідирує Віктор Сапожніков і реальний йому опонент Андрій Бадзюнь

09.09.2020 | Новини

Переглядів: 0

За два місяці до дня виборів місцевого самоврядування, кожен штаб кандидата на посаду міського голови проводить соціальні опитування у місті. Як не дивно, за результатами таких опитувань лідирує кожного разу інший кандидат.

Яка дійсна ситуація у Нововолинську? Опитування проведено у різних районах міста, вулицях методом “face-to-face” і віковим критерієм.

Отож. якщо б вибори відбулися цієї неділі, 35% респондентів не визначилися із своїм вибором. Інші 65% респондентів розподілили свої голоси між такими політичними партіями: “Слуганароду” – 16%,“Європейська солідарність”– 12%, “Свобода” – 10%, “За майбутнє” – 5%, ВО “Батьківщина”– 3,5%, “Самопоміч” – 1%, “Голос” – 0,5%, РПЛ – 0,1%, партія Гриценка  0,5%, ОПЗЖ – 2%.

В опитуванні кого б нововолинці хотіли б бачити міським головою наступні 5-ть років із запропонованих чотирьох кандидатів, жителі міста перевагу віддали все ж таки діючому міському голові Віктору Сапожнікову– 22%. Найближчим за відсотками та ймовірно єдиним реальний опонентом  нинішньому міському голові стає Андрій Бадзюнь – 21%. Третім у рейтингу уподобань нововолинців Борис Карпус, який попри широкоформатну передвиборчу кампанію набрав лише 9%. Борис Бабій закриває рейтинг із результатом – 1,5%.

Також були респонденти, які ще не прийняли для себе рішення і їх майже 34% і відповідно саме ці нововолинці можуть вирішити чи отримує місто нового міського голову, чи залишиться ще на одну Віктор Сапожніков.Отож вироби міського голови у Нововолинську обіцяють бути цікавими. 

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини