Ігор Гузь вважає кошти державного бюджету своїм особистим внеском

05.07.2021 | Новини, Статті

Переглядів: 42

У Володимирі-Волинському на стадіоні «Олімп» розпочато капітальні роботи. Планується облаштування бігових доріжок з поліуритановим покриттям. Загальна вартість робіт, як зазначив міський голова Ігор Пальонка у черговому відеопіарі становитиме 11 мільйонів гривень.

Ігор Анатолійович наголошує, що це один з пунктів його передвиборчої програми.

«Сьогодні маємо з бюджету 2 мільйони гривень завдяки сприянню народного депутата… », – зазначив міський голова.

Народний депутат Ігор Гузь, не оминувши нагоди нагадати виборцям про себе, наголосив, що підтримка молодіжного спорту та відбудова інфраструктури – ключові пріоритети його депутатської діяльності.

«Власне 1 мільйон гривень надійшло на рахунок міської ради з державного бюджету. Це мій (!!!) внесок в цю роботу… », – наголосив нардеп.

З яких це пір кошти державного бюджету, який формується за рахунок платників податків, стали особистими внесками народних депутатів? 

У травні Район.Володимир-Волинський публікував, що на брифінгу міський голова Ігор Пальонка зазначив, що «До Дня Незалежності у Володимирі-Волинському на стадіоні «Олімп» планують оновити бігові доріжки, баскетбольне поле та сектор для легкої атлетики». А ось народний депутат Ігор Гузь вже не був таким конкретним, а просто сказав: у цьому році

Як інформує Район.Володимир-Волинський,  роботи на стадіоні проводитиме фірма «Спортелітбуд».

«Виграв тендер підрядник Рудюк та його фірма, зазначив міський голова. З двох учасників тендеру цей підрядник запропонував найнижчу ціну. Відтак більше 11 мільйонів і 800 тисяч вартуватимуть нові поліуретанові доріжки, а також нове покриття і секція для баскетболу, секції для стрибків у довжину та висоту»

Фірму «Спортелітбуд» (Рудюк) тісно пов’язують з народним депутатом Палицею, керівником партії «За майбутнє», яскравими представниками яких є його колега по парламенту Ігор Гузь та керівництво Княжого.  

Підприємство «Спортелітбуд» зареєстроване 2009 року в Луцьку. Його директором та водночас власником є Володимир Рудюк – перший віце-президент Федерації легкої атлетики (далі – ФЛА) України та президент ФЛА Волинської області. Як раніше повідомляв волинський сайт «Під прицілом», фірма «Спортелітбуд» вже протягом п’яти років будує футбольні майданчики та стадіони для фонду «Тільки разом». Протягом 2017-2018 років фірма отримала замовлень на 89,4 млн грн. Зазвичай у компанії замовляли облаштування спортивних майданчиків, їхнє будівництво та реконструкцію. Серед них – реконструкція легкоатлетичного ядра стадіону «Авангард» в Ужгороді за 16,7 млн грн.

Отже, вищезазначене доводить, підприємство «Спортелітбуд» як і «Волиньекобуд», які тісно пов’язують з народними депутатами партії «За майбутнє» Волині, недарма з’явилося у місті та освоює десятки мільйонів бюджетних коштів.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини