Не встигли прийняти рішення про передачу квартири, як відгукнувся її господар

24.07.2018 | Без категорії

Переглядів: 0

Досить цікава ситуація виникла навколо квартири колишнього жителя Володимира-Волинського – Юрія Урюпіна. Багато років його помешкання, шо на вулиці Ковельській, стояло замкненим за тієї причини, що  сам Урюпін вибув за межі України. Накоплювалися борги за комунальні послуги.

Міська влада довгий час вела пошуки пана Урюпіна, надсилала запити у сусідню Російську Федерацію, куди ймовірно подався власник житла.

І ось на черговому засіданні виконавчого комітету у липні квартиру Урюпіна передано у власніть іншій людині.  Не пройшло, як наголосив міський голова Петро Саганюк на оперативці,  півгодини після завершення засідання, як від Урюпіна прийшов лист, в якому він  просить надати роздруківку по усіх комунальних платежах за увесь період його відсутності. Тобто, попередній  господар  квартири, якого довгий час розшукували, дивним чином з’явився.  І головне – у потрібний час. Щоб це означало?

Як у подальшому розгортатимуться події, важко спрогнозувати. Від імені міської влади готуватиметься  відповідь адресату про те, що упродовж десяти років квартира стояла безгосподарною ( якщо це  визнано судом), замкненою, внаслідок чого колегіальним рішенням   передана іншому.

Проте як відреагує на подібне сам пан Урюпін або його опікуни, дасться взнаки.

 

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини