Про окультурення Риловиці, викид нечистот, борги та повернення місту історичної назви

19.06.2018 | Без категорії

Переглядів: 0

З 1 липня Володимир-Волинський центр зайнятості набуває  статусу філії обласного центру зайнятості. Про це 19 червня оголосила директор центру Наталія Уколова на щовівторковій оперативці за головуванням міського голови.

Не усі жителі міста вчасно сплачують за тепло та гарячу воду. Як наголосив міський голова, таких боржників нараховується 121 особа. Сума боргу близько 2,5 мільйона. Зважаючи на це, планується створити комісію, яка розпочне роботу по ліквідації заборгованості. Яким чином дана комісія працюватиме і чи дасть позитивний результат, покаже час.

Порушувалось питання щодо початку робіт по відновленню річки Риловиця та Смочі із подальшим облаштуванням зони відпочинку. Проте, як зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, проект на дані роботи перебуває у Києві на погодженні.

Крім цього, вже другий тиждень підряд ставиться питання несанкціонованих каналізаційних викидів у річки міста Риловицю та Смочу. Ще на попередніх нарадах було сказано про утворення комісії із числа спеціалістів та міських депутатів. Тільки чомусь й досі комісія не створена.

Володимир-Волинський поступово покривається камерами відеонагляду. Проте, всупереч здоровому глузду, на вулиці Шевченка збили стовпа, у військовому містечку зруйнували дитячий майданчик, а зловмисників й надалі не можна відстежити.

І на завершення наради міський голова доручив організувати громадське обговорення щодо повернення історичної назву місту – Володимир. До слова, саме ця ідея озвучена на засіданні молодіжної ради.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини