“А король то голий”

05.02.2020 | Статті

Переглядів: 27

Зазвичай, раніше, я не реагував на такі речі, але тепер вирішив, що робитиму це, для того, щоб люди могли знати більше і робити свої власні висновки з почутого.
Отже, під час свого останнього виступу в ролі депутата міської ради, я висловив свою позицію і бачення щодо тих процесів, що відбуваються у нашому місті і тих людей та чиновників, які відповідальні за такий стан речей. Повторюватися не буду, кому цікаво зможе знайти виступ в інтернеті.
Так от, ще тоді, я передбачав, що такий демарш місцевий князь та його свита мені не пробачать. Будуть поливати брудом і чим більше битимуться в своїй передвиборчій агонії, тим частіше це робитимуть.
Мене і раніше постійно, наполегливо та методично, з завидною частотою, прив’язували як не до регіоналів так до директора Гербор – холдингу Олега Борбелюка. І, до речі, дуууже рідко до міського голови Петра Саганюка, хоча саме з ним ми йшли в одній команді, коли я вперше став депутатом міської ради.
Але крайня замовна і проплачена публікація взагалі знаходиться за межею здорового глузду!!!
Якийсь «Тарас Ковальов» з Ковеля!!!))), опираючись на власну!!! інсайдерську!!! інформацію поширює відверту брехню у виданні, яке, наприклад я особисто, завжди поважав за об’єктивність та незаангажованість.

Поширює через незрозумілу чи то сторінку чи то групу у ФБ за гроші!!!
Такої тупої роботи мерських прислужників, що отримують заробітну плату з податків жителів міста я ще не бачив! Бридко!
Звичайно, «ковальову з ковеля» (кому ж іще?))) небайдуже хто стане міським головою у Володимирі і що буде з Ігорем Пальонкою. І яка роль в житті міста Максима Климюка, Олега Борбелюка і Сергія Барщевського.


Так от, для «ковальова з ковеля» повідомляю, що у мене особисто склалися хороші відносини, як з головою Зарічанської ОТГ Ігорем Пальонкою, так і з головами інших громад. Ми, наприклад, разом ініціювали звернення до найвищих посадових осіб держави, щодо збереження за Володимиром – Волинським статусу центру повіту. Яке підтримали голови усіх прилеглих ОТГ, керівництво районної ради та адміністрації, переважна більшість депутатів міської ради, окрім тих, ким маніпулює мер. Влада міста, до речі, на таке не спромоглася.
Я завжди з повагою ставився до роботи голів, відчувалося, як важко їм доводилося працювати, створюючи свої громади, які є чи не найкращі на Волині. Очевидно, як багато залежить від вмінням відверто спілкуватися з людьми.
Що до Ігора Анатолійовича, на 100 відсотків впевнений, що він сам розуміє хто є хто, насправді. Так само впевнений, що попереду його чекає не один цікавий проєкт.
А ця ситуація, що сьогодні відбувається навколо Заріччя та Володимира – Волинського має стати показовою!
І відкрити очі навіть тим, хто вперто твердить про небувалий розвиток, прогрес та перспективи тисячолітнього Володимира, що сьогодні опинився на межі з цією владою. І ніякі звіти про пророблену роботу в дусі партійних комуністичних з’їздів не в силі це змінити.
Виявляється, що «король – то голий!».

Тому тепер, коли над Володимиром – Волинським нависла загроза втрати статусу центру повіту, було вирішено захопити прилеглу територію економічно сильної Зарічанської ОТГ.

Щоб приховати свою безвідповідальність, бездіяльність, свій егоїзм, гординю, чванливість і перекласти їх на плечі інших. Щоб фіналом 20 – річного «господарювання» вічного мера Петра Саганюка не стала уже повна деградація і занепад. Бо такого йому і його клану не пробачить навіть відданий його виборець. А вибори не за горами.
Найкращу оцінку роботі мера дав народний депутат України, від нашого округу, Ігор Володимирович Гузь, який , як ніхто інший знає, як проходив процес створення ОТГ і якою завжди була позиція мерії з цього питання. (
Відео 5:25 хв. : « Мені здається, що найбільша проблема в цій ситуації, що місто Володимир і міська влада повинна була би останні роки!!!! Присвячувати увагу цій проблемі…і працювати з мешканцями Зарічанської ОТГ…, налагоджувати співпрацю, шукати точки дотику, їхати, переконувати, мати спільні проєкти…Але цього, на жаль, не було зроблено…
…Наприклад, у Франківську, пророблена титанічна робота мерією, мером для того, щоб навколишні сільські ради об’єдналися з містом..».
https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/591643351675677/
Як на мене, абсолютно об’єктивна, щира та відверта позиція народного депутата.
Тобто, мені очевидно, що, проґавивши можливість об’єднати навколо міста прилеглі території, наш мер і його «маладая кАманда» вирішили діяти методами кулуарних рішень, брехні, шантажу, розповсюдженням пліток. Так, як і робили це завжди протягом 20 років, що знаходяться при владі.
Але до людей так і, по сьогоднішній день, не прийшли!!! Чекають поки їх запросять або самі прийдуть проситися. Такі методи роботи влади Володимира. Такими вони були, є і, якщо вас це влаштовує, можуть залишитися ще на багато років.
Саме вони стоять сьогодні на заваді прийняття, дійсно, виважених та доленосних рішень від яких залежатиме майбутнє людей.
Але люди, тож таке…
Головне амбіції!

Максим Клим’юк

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини