Директор КП «Володимиртепло» Сергій Коба втік за кордон, але обіцяє співпрацювати зі слідством

18.09.2023 | Новини

Переглядів: 6935

Після того, як розгорівся скандал навколо Валентина Кошельника, про що видання «ВолодимирМедіа» інформувало у публікації Помічника нардепа Ігоря Гузя Валентина Кошельника працівники НАБУ упіймали на хабарі 25 тисяч доларів  , перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук разом зі своїм кумом, директором КП «Володимиртепло» Сергієм Кобою виїхали за кордон. Що викликало неабияку негативну хвилю серед громадськості міста.

Це не перший вояж Сергія Коби у закордонні країни під час війни. Перед тим він з дозволу мера Володимира Ігоря Пальонки  відпочивав у Греції. Як виявилося, в якості «волонтера» та водія. І коли перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук повернувся до Володимира із «величезним набутим досвідом від партнерів-литовців», Сергій Коба залишився за кордоном.

Натомість Сергій Анатолійович дистанційно подав заяву на звільнення із займаної посади. Друге, що він зробив, – це подав заяву у  правоохоронні органи про злочинні діяння, фігурантами яких виступає місцева так звана чиновницька «еліта» на чолі з міським головою Ігорем Пальонкою. Аргументував своє повідомлення тим, що усі незаконні оборудки з бюджетними коштами  через рахунки очолюваного ним теплоенерго проходили під тиском влади. Місцевої чи державної в особі нардепа Ігоря Гузя, надіємося, розберуться силовики.

При цьому Сергій Коба в обмін на інформацію та співпрацю зі слідством просить не екстрадувати його до України. Усі пояснення, факти, докази та документи надаватиме у дистанційній формі. Певно боїться, що після прибуття до Володимира, виникне серйозна загроза його життю та здоров’ю.

Судячи з останніх подій, корабель «МАЙБАХ» отримав пробоїну. І неабияку, коли всередині команди почався страшний переполох. А коли корабель починає тонути, першими, хто  евакуюється, – це щурі.     

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини