Чи відмаже Гузь свого смотрящого Кошельника і ручного мера Пальонку?

17.10.2023 | Новини

Переглядів: 977

Нещодавно видання «Володимир Медіа» на сторінці й Фейсбуці проводило опитування на кшталт: «Чи відмаже Гузь свого смотрящого Кошельника і ручного мера Пальонку?». Це опитування виникло не спонтанно, а стало похідним серії публікації про хабарництво  та корупцію у владній верхівці Володимира, зокрема  Помічника нардепа Ігоря Гузя Валентина Кошельника працівники НАБУ упіймали на хабарі 25 тисяч доларів  , Суд відпустив Кошельника під заставу в 900 000грн. і заборонив спілкуватися з Пальонкою, Кошельника етапували в столичне СІЗО, а Пальонка дає репортаж з робочого місця, У суді оприлюднили розмови Кошельника. Найчастіше фігурує прізвище мера ПальонкиЧи буде справедливо розслідувана кримінальна справа, фігурантом якої є володимирський міський голова Ігор Пальонка?Проти міського голови Ігоря Пальонки відкрито ще одне кримінальне провадження, Проти міського голови Ігоря Пальонки відкрито кримінальне провадження?,  На Володимирського мера Пальонку відкрили чергову кримінальну справу: цього разу УБЕБ

Приємно відмітити, шо опитуванням було охоплено 5628 респондентів, що доводить: люди цікавляться життям громади, людям не байдуже, до чого котиться Володимир при таких керівниках та народних депутатах. Люди втомилися споглядати за казнокрадством у той час, коли за кошти воїнів, що гинуть на передовій, Пальонка купує дорогі автомобілі для  наближених до себе керівників, організовує для них безперешкодний перетин (відпочинок та втечу) державного кордону, ремонтує службові кабінети, клозети та вкидає мільйонні кошти в ремонт тилових військових об’єктів, дороги, смітники. 

З усієї кількості респондентів 86 відсотків все ж таки вважають, що народний депутат Ігор Гузь усіляко намагатиметься врятувати своїх однопартійців та ставлеників на посади.  Однак є й оптимістичні прогнози: 14 відсотків респондентів надіються, що ніхто, крім Феміди, не вирішуватиме їх подальшу долю.

Ми не будемо ставити наголос на тому, чому читачі  вважають, що ці дві одіозні особи – Пальонка та Кошельник – вийдуть сухими, як мовлять, з води. Звісно, на це є певні причини, і однією з них, як наголосила одна з респонденток в коментарі: «Відмазують зараз усіх, і їх відмажуть». Тобто, люди не довіряють ні поліцейським, ні прокурорським та навіть самій Феміді.

Проте варто подати ще один коментар: «Не відмаже, ситуація сумнівна, але вона не може не тішити. Оскільки активних людей після війни будуть питати: а чим ви займалися?» Так от: ловили і викривали корупціонерів»

Надіємося, що прогноз таки цей збудеться. І прийде час, коли вищезгаданому панству в особі Пальонки та Кошельника доведеться пояснювати факти по відкритих кримінальних справах та відповідати за свої вчинки.

 
Новини інших ЗМІ
Випадкові новини